Wat is Laxogenin en wat doet het met je lichaam?

Wat is Laxogenin en wat doet het met je lichaam?

Laxogenin is redelijk nieuw in de wereld van supplementen. We zien het vaak wanneer we verschillende producten onderzoeken en proberen te beslissen wat het beste voor ons is. Maar waarom is iedereen er enthousiast over en welke veranderingen moeten we verwachten als we het gaan gebruiken?

In eenvoudige bewoordingen is Laxogenin of  5a-Hydroxy Laxogenin  een plantensteroïde. Het wordt geoogst uit de wortelstokken van de Smilaz Sieboldii-plant, die het meest wordt gekweekt in Oost-Azië en Zuid- en Noord-Amerika. Laxogenin kreeg voor het eerst aandacht nadat onderzoekers merkten dat het groeistimulerende eigenschappen vertoonde. Na dieper gegraven te hebben, realiseerden ze zich dat het eigenlijk een anabole/androgene verhouding heeft die erg lijkt op Anavar, de meest populaire steroïde aller tijden.

De primeur over Laxogenin en spieropbouw

Er zijn 4 essentiële punten over Laxogenin die de interesse van uw sportfanaten zullen wekken:

  1. Het is bewezen dat het de eiwitsynthese met ongeveer 200% verhoogt. Dit is in essentie het proces waarbij biologische cellen nieuwe eiwitten genereren. Dit zal dus bijna twee keer zo vaak gebeuren als gewoonlijk met de hulp van Laxogenin.
  2. Laxogenin verandert de natuurlijke hormoonhuishouding van de gebruiker NIET, dus zeg vaarwel tegen al die cyclusondersteuners of post-cyclussupplementen. Wanneer u pro-hormonen gebruikt, voelt uw lichaam een ​​piek in de androgeenspiegels en stopt de eigen productie van testosteron. Laxogenine daarentegen interfereert niet met het endocriene systeem, wat betekent dat je geen verandering zult zien in hormonen zoals oestrogeen en testosteron.
  3. Terwijl Laxogenin direct de eiwitsynthese en stikstofretentie verhoogt, vermindert het tegelijkertijd de eiwitafbraak en remt het het stresshormoon, cortisol. Hierdoor helpt Laxogenin de ideale anabole omgeving te creëren voor het verbeteren van de lichaamssamenstelling.
  4. Ten slotte, omdat Laxogenin 100% natuurlijk is, zal het niet verschijnen op een screening op recreatieve drugs of anabole drugs. Zodat we onze spieren eindelijk de boost kunnen geven die we wettelijk nodig hebben.

Nattybol 100% Natural

Andere voordelen van Laxogenin

Omdat Laxogenin de natuurlijke hormoonhuishouding van de gebruiker niet verandert, betekent het dat het op belangrijke momenten in je cyclus kan worden gebruikt. Het stapelen met een PCT-product kan veel doen voor uw spiermassa. Dit is het moment waarop u mogelijk de meeste spierverspilling ziet, dus het stapelen van een Laxogenin-product tijdens uw PCT kan betekenen dat u de meeste van die waardevolle winsten behoudt waar u zo hard voor heeft gewerkt.

Er is nog geen bewijs om negatieve bijwerkingen van Laxogenin te ondersteunen. Al onze klanten die Laxogenin hebben gebruikt, hebben geen problemen gehad tijdens de cyclus, zelfs niet als ze samen met andere supplementen werden ingenomen. Dus als een veilig, bijwerkingvrij alternatief voor pro-hormonen, bestormt Laxogenin echt de markt.

Kuurtijd, doseringen en voor wie is het bedoeld?

De beste dosering van Laxogenin ligt rond de 100 mg per dag, hoewel dit van persoon tot persoon kan verschillen, afhankelijk van de gewenste doelen. Een vrouw die bijvoorbeeld minder spiermassa wil opbouwen, zou minder nodig hebben dan een man die zich in de bulkfase van hun cyclus bevindt.

Dus als u Laxogenin wilt gaan fietsen, raden we u aan te beginnen met een lagere dosering, ongeveer 75-100 mg, en vervolgens te verhogen of te verlagen, afhankelijk van de resultaten die u ziet. Een ding dat we hebben opgemerkt bij mensen die Laxogenin fietsen, is dat als een hoge dosering tegelijk wordt ingenomen, de gebruiker lichte hoofdpijn kan krijgen. Maar door uw doseringen op te splitsen, dus de helft 's ochtends innemen en dan de andere helft' s avonds, moet u dit probleem vermijden.

Lange tijd fietsen Laxogenin heeft geen negatieve effecten laten zien of veroorzaakt waarvan we hebben gehoord of gezien. Toch raden we aan dat de beste manier om het te gebruiken 12 weken op, 4 weken af ​​is. Ieders lichaam zal toleranter worden voor een product naarmate we het langer gebruiken, dus het is altijd goed om je lichaam een ​​pauze te gunnen. Hierdoor kan je lichaam herstellen en opnieuw de eerste veranderingen voelen wanneer we een cyclus starten.
Omdat het niet onderdrukkend is en geen veranderingen aanbrengt in de hormonale balans van uw lichaam, kan Laxogenin door iedereen worden ingenomen. Het is een geweldig product voor iedereen die pro-hormonen wil vermijden, maar snelle resultaten nodig heeft.

Conclusie….

Laxogenin is een supplement dat door iedereen kan worden ingenomen. Het heeft zoveel voordelen dat het direct in ieders cycli kan worden geschoven om een ​​extra extra boost te geven waar ze het nodig hebben. Het voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over therapieën na de cyclus en verandering in hormoonspiegels, maakt dit product geweldig. Laten we één ding duidelijk maken, je krijgt met Laxogenin NIET het niveau van pro-hormoonachtige resultaten die je zou krijgen door bijvoorbeeld Anavar te nemen. Maar het is een afsluiting, want je zult zonder enige bijwerkingen door de cyclus heen komen.

Dus om uw beslissing over Laxogenin gemakkelijker te maken, heeft u twee opties. Ofwel neem Pro-Hormonen en word snel groot, maar heb alle extra kosten voor uw PCT-producten en ervaar alle vervelende bijwerkingen die u probeert te vermijden. OF bulk gedurende een langere periode, maar blijf uit de buurt van ALLE vervelende bijwerkingen en problemen die u tegen kunt komen tijdens het gebruik van pro-hormonen.

 

Muscle Rage - Nattybol

Nattybol van Muscle Rage

Nattybol is ons Laxogenin-supplement, dat wordt gedoseerd op 105 mg per capsule. Er zitten 60 Laxogenin-capsules in de fles, dus afhankelijk van de dosering, kan deze tot twee maanden meegaan. Dat is een geweldige dosering in vergelijking met veel andere producten die er zijn. Nattybol wordt snel een van onze meest populaire producten omdat het zo gemakkelijk kan worden toegepast op de trainingsroutines van zoveel verschillende mensen. Mijn persoonlijke ervaring met Nattybol, als een vrouw die 3-4 keer per week traint en niet op zoek is naar grote spiermassa, zag ik een grote verandering in mijn lichaam in een vrij korte periode. Mijn uithoudingsvermogen en spiermassa namen zeker toe en stelden me in staat om volledig te profiteren van mijn trainingstijden. Het grootste pluspunt voor mij is dat het echt resultaten liet zien zonder mijn lichaam te veel te belasten. Dit gaf me elke dag meer motivatie om sterker en beter te worden.

Bekijk Nattybol van Muscle Rage vandaag nog!